Bloemen versturen binnen 24 uur

Bloemen versturen

Bij een professionele online bloemist is bloemen versturen binnen 24 uur altijd mogelijk. Soms zit je in tijdnood of bedenk je je op het laatste moment dat iemand de volgende dag jarig is. In zo’n geval is bloemen versturen binnen 24 uur bij een goede online bloemenwinkel een uitstekend idee. We leggen je uit wat de voorwaarden zijn en hoe eenvoudig online bloemen versturen binnen 24 uur wel niet is.

Als snelheid geboden is, heb je binnen een paar minuten al een mooi boeket uitgezocht op de website van een online bloemenzaak. Het is oersimpel: klik op een categorie als ‘verjaardag’, ‘feestdagen’ of ‘Moederdag’. Klik dan op de foto en deze komt in jouw mandje. Vervolgens voer je het juiste adres in en kun je afrekenen met iDeal, creditcard of andere betaalopties. Na de betaling is de webwinkelier gelijk op de hoogte van jouw bestelling en zet hij alles in werking voor het naar wens bloemen versturen binnen 24 uur.

Bloemen versturen binnen 24 uur als je op tijd bestelt

Wist je dat als je op tijd je bestelling voor bloemen plaatst bij een webshop, je dan in elk postcodegebied en zelfs in omliggende landen een boeket dagvers kan laten bezorgen? Bij de ene aanbieder moet je bestellen uiterlijk voor het einde van de ochtend, bij een ander kan dat nog tot laat in de middag.

Bloemen versturen binnen 24 uur is tegenwoordig zo simpel door goede samenwerking tussen bloemisten. Als iemand in den Haag een boeket naar een adres in Twente wil sturen, dan is die bezorgopdracht binnen mum van tijd bij een netwerkcollega in die regio. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je bloemetje gegarandeerd binnen 24 uur en dus dagvers wordt afgeleverd bij het bezorgadres. Vaak ontvang je ook nog eens een notificatie op je telefoon op welk tijdstip er waar is bezorgd. Dat is natuurlijk ideaal als je niet de tijd of de gelegenheid hebt om iemand op korte termijn hoogstpersoonlijk bloemen te schenken.

Ondernemers en werkgevers besparen tijd en geld bij spoedbestelling bloemen

Daarnaast is het ook voor een ondernemer of werkgever een grote besparing van tijd en geld om een grotere hoeveelheid bloemen bij klanten of medewerkers te laten bezorgen. Mogelijk krijg je bij het binnen 24 uur versturen van bloemen in dit soort aantallen ook nog een aantrekkelijke korting.

Houd er rekening mee dat op zaterdagen en feestdagen soms andere bezorgvoorwaarden gelden dan op doordeweekse dagen. Vaak levert een online bloemist ook op zondag.